• Lorem ipsum

Horse and Protect heeft een aantal partners. Wij werken hiermee samen op het gebied van promotie en voorlichting.

Ani Chi haaranalyse voor paarden

Anichi Haaranalyse voor paarden 

Anichi, Anita van Gils

Er kunnen meer invloeden van buitenaf een effect hebben op het welzijn van jouw paard op lichamelijk, emotioneel of mentaal niveau. Denk hierbij aan o.a. aan voeding, milieu, en weerstandsfactoren. Natuurlijk wil je jouw paard hierin beschermen zodat een eventuele verstoring geen fysieke klacht wordt. 

Epigenetische indicatoren

De epigenetische haaranalyse van Anichi is hiervoor ontwikkeld. Met deze laatste technologie worden snel en efficiënt voedings- indicatoren zoals o.a. vitamine, mineralen, aminozuren antioxidanten en vetzuren geanalyseerd.

Optimize

Heb je twijfels, ervaar je kleine klachten, merk je een dis-balans of ben je alleen nieuwsgierig hoe het met het welzijn van jouw paard is gesteld? Neem dan contact op met Anichi en laat je informeren welke relevante factoren er aangepast kunnen worden zodat jouw geliefde paard meer op kracht komt en volledig kan presteren. Start nu met optimaliseren! 

Meer info vind je op www.anichi.nl of op Facebook “haaranalyse voor paarden”

Aanbieding:

Een haaranalyse kan op stal of je stuurt de haren volgens bepaalde instructies op. De prijs voor het opsturen van de haren is €100 en een bezoek aan stal €150.