• Lorem ipsum

Wat is het verschil: LeMieux Snug Boots vs. Back on Track Royal Work Boots

29 Mei 2020
door DIM

LeMieux Snug Boots vs Back On Track Royal Boots

In de webshop van HorseandProtect streven we ernaar om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Daarbij ontkom je er niet aan dat producten van verschillende merken elkaar overlappen. Omdat ieder merk en ieder product zijn eigen unieke punten heeft gaan we twee artikelen vergelijken. Wellicht maakt het jouw keuze voor een nieuwe peesbeschermer een stuk makkelijker.

  LeMieux Snug Boots Pro Back On Track Royal Boots
Prijs € 72,95 € 109,00
Sluiting Quick release elastische sluiting Elastische sluiting d.m.v nopjes
Maten M,L Cobb, Full
Kleuren Zwart, wit Zwart, wit en bruin
Discipline Training en springen Dressuur
Materiaal Harde schaal met 3D Mesh voor   luchtcirculatie Harde polypropyleen schaal aan   de buitenzijde. Gevoerd met   Welltex materiaal.
Machine wasbaar? Ja, 30 graden  Ja, max 40 graden

Aan het bovenstaande staatje kun je al zien dat er wel degelijk verschillen zijn tussen deze twee producten. Dit gaat je keuze zeker vergemakkelijken.

Snug Boots Pro LeMieux

Snug Boots Pro LeMieux

Materiaal

Deze verschillen uiten zich vooral in het materiaal en wat dat materiaal voor de benen van je paard doet. De Snug Boots Pro van LeMieux gebruiken 3D mesh materiaal, dit is voorzien van gaatjes waardoor de warmte snel wordt afgevoerd. Dit houdt de benen van je paard koel tijdens je training.

Royal work Boots Back On Track

Royal Work Boots Back on Track

De Royal Work Boots van Back On Track hebben net als de Snug Boots Pro van LeMieux een harde buitenzijde maar zijn zijn gevoerd met Neopreen en het Back On Track Welltex-materiaal. Dat laatste heeft een vergelijke werking als het smeren van modder op de benen van je paard, het zorgt voor een goede doorbloeding.

Als laatste geven beide merken aan wat de discipline is waar ze hun product het beste tot zijn recht zien komen. De Snug Boot Pro van LeMieux ziet men vooral in het springen gebruikt worden. De Royal Work Boots is omdat deze doorloopt tot over de kogel meer geschikt voor de dressuur.

Welke peesbeschermer moet ik kiezen?

Het is belangrijk bij het maken van een keuze dat je eerst voor jezelf op een rijtje zet wat je verlangt van de peesbeschermers. Door deze 'eisen' langs de specificaties van de producten te leggen kom je vanzelf uit op een keuze. Als laatste kun je ook nog kiezen op uiterlijk, maar ga ons niet vragen welke de mooiste is, dat mag je zelf bepalen.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel toch nog vragen hebben laat het ons dan hier weten.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »