protocol+kortingsbon

We mogen weer op wedstrijd!

Beoordelings- en meetmomenten

Horse and Protect schreef al eerder over de beoordelings- en meetmomenten die wedstrijdruiters per 1 juni, naast de online proeven in de maanden ervoor, weer mochten rijden om te ervaren hoe ver paard en ruiter staan in hun training en opleiding. Dus "starten buiten de deur" was weer toegestaan, echter bij deze meetmomenten, beoordeeld door een officiële KNHS jury, kon er wel om winstpunten gereden worden maar niet om prijzen en een klassement.

Update per 1 juli

Door de verdere versoepelingen van de maatregelen rondom het coronavirus mag wedstrijdsport weer doorgang vinden per 1 juli dus goed nieuws voor de verzamelaars van oranje linten en bekers! Dit uiteraard met inachtneming van alle (hygiëne-) maatregelen van de overheid en het RIVM zoals die ook al gesteld waren voor het rijden van de beoordelings- en meetmomenten. Meer over deze update van de KNHS vind je hier.

Horse and Protect ondersteunt verenigingen

Horse and Protect wil graag een steentje bijdragen aan de (financieel) lastige afgelopen maanden van veel verenigingen. Al in juni tijdens de meetmomenten en ook de komende maanden bij het weer op gang komen van de "echte" wedstrijden ondersteunt Horse and Protect verenigingen met een aardigheidje voor ruiter en paard.

Zo waren we bijvoorbeeld bij de Zuidplasruiters in Moordrecht en de Delftse Pony Club op Prinsenstad in Delft.

Denk je na het lezen van dit artikel: dit is iets voor mijn vereniging, laat het ons dan weten!

 

meetmoment delft

 

 

 

Terug naar blog