10-11-2019Hoveler150of150-1030x686

Nieuw in het assortiment van Horse & Protect : Höveler

Uitbreiding assortiment van Horse & Protect!

 

Sinds kort hebben wij ons assortiment flink uitgebreid met de producten van Höveler. Höveler is de eerste paardenvoer onderneming in Duitsland en sinds 1905 maakt Höveler paardenvoer waar kwaliteit, ervaring en traditie hoog in het vaandel staan. De beste grondstoffen worden gebruikt en het productaanbod is erg groot zodat er voldaan kan worden aan de individuele wensen van zowel paarden als paardenbezitters.

hoveler

GROOT ASSORTIMENT BROKKEN

Höveler heeft een aantal voedingslijnen: Basis, Sport, Recreatie, Mineraalvoer en Voedingssupplementen. Ook voer toegespitst op de fokkerij ontbreekt uiteraard niet en heeft je paard speciale behoeften dan ben je bij Höveler ook aan het goede adres.

Sinds 1905 is Höveler voorloper van innovatieve voederconcepten en is de eerste mineraalvoerproducent met de Reformin Plus. Daarnaast waren zij ook de eerste met een kruidenmuesli bestaande uit 16 echte kruiden. Tevens is er een geheel granenvrije productlijn van muesli en slobberproducten. Deze productlijn heet Puritan en is speciaal voor paarden met een gevoelig maag-darmstelsel, eczeem en stofwisselingsproblemen zoals hoefbevangenheid, cushing, pssm of ems.

Ook heeft Höveler een Western voerlijn die is aangepast aan de speciale fysiologische behoeften van westerse paardenrassen. Tenslotte heeft Höveler natuurlijk paardensnoepjes in allerlei smaken in het assortiment, zelfs ook graan- en melassevrije snoepjes!

hoveler

EQUINOVA SUPPLEMENTEN

De Equinova supplementen kunnen gebruikt worden om tekorten in de voeding te dekken. In alle producten van deze lijn zit de expertise en ervaring van Höveler en een grondige kennis van de voedingsbehoeften van paarden, de intensieve dialoog met voedingsdeskundigen, dierenartsen, fokkers, eigenaren en ruiters zijn de basis voor de gerichte ontwikkeling van deze producten.

supplementen

HÖVELER HERBS

Höveler Herbs zijn kruiden om als kuur in te zetten voor een periode niet langer dan 6 weken. Er zijn kruiden ter ondersteuning van de ademhaling (verkoudheid), lever en nierfunctie, bewegingsapparaat (gewrichten), spijsvertering/diarree en huid/haar problemen.

herbs

Wij hopen met deze uitbreiding van het assortiment onze klanten nog beter te kunnen voorzien van de allerbeste voeding voor de gezondheid en bescherming van hun trouwe viervoeters!

Terug naar blog